Tiplijn: 06-19541384

Brandweerman Wim uit Oud-Beijerland trouwt met Mandy

0

OUD-BEIJERLAND – Brandweerman Wim Willemsen uit Oud-Beijerland is vrijdag 24 oktober getrouwd met Mandy de Jong. Mandy en Wim, die brandweervrijwilliger is bij de post Oud-Beijerland en jeugdleider van de Oud-Beijerlandse jeugdbrandweer, werden na het voltrekken van het huwelijk in het Oude Raadhuis bij buitenkomst met een warm hart onthaald. Ze werden verrast door de (jeugd)brandweerleden die met blusslangen een groot hart hadden gemaakt. Bij de kerk aangekomen stond de brandweer opnieuw opgesteld om het echtpaar te ontvangen. Het stel gebruikte als trouwauto de ‘Spuit 11’, de brandweerauto uit 1953 en nu in bezit van de brandweervereniging van Oud-Beijerland.

Foto’s: Jeroen Crucq / brandweer Oud-Beijerland

Trouwerij Wim en Mandy Oud-Beijerland (1) Trouwerij Wim en Mandy Oud-Beijerland (2) B0tkXIKIgAAmktx Trouwerij Wim en Mandy Oud-Beijerland (3) Trouwerij Wim en Mandy Oud-Beijerland (4) Trouwerij Wim en Mandy Oud-Beijerland (5)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer