Tiplijn: 06-19541384

Man raakt ernstig gewond bij aanrijding in Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – Een 44-jarige fietser uit Rotterdam is vrijdagavond 24 oktober 2014 ernstig gewond geraakt, nadat hij op de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland werd aangereden door een 21-jarige automobilist uit het Lekdorp. Het ongeval gebeurde rond 21.30 uur tijdens een flinke regenbui. Volgens een getuige haalde de automobilist een fietser in en zag hij een andere fietser, die gevallen was en op het wegdek zat, over het hoofd. Een botsing volgde.

Zeil
Het Mobiel Medisch Team, ambulances en politie-eenheden kwamen met spoed ter plaatse. Tijdens het stabiliseren van het slachtoffer, hielden omstanders, vanwege de plensbui, een groot zeil boven de hulpverleners en het slachtoffer.

Zorgwekkend
De Rotterdammer, die volgens getuigen een flinke slok te veel op had, is buiten kennis en in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeersongevallenspecialisten hebben ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Aangehouden
De 21-jarige Nieuw-Lekkerlander werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. “Dat is een standaardprotocol; dat gebeurt altijd bij zware ongevallen,” aldus een woordvoerster van de politie. Een blaastest wees uit dat de automobilist niet had gedronken. Of de aangereden fietser wel alcohol had genuttigd, is nog niet bekend. Een bloedproef moet dit uitwijzen.

Botbreuken en inwendig letsel
De politie laat zaterdag weten dat de toestand van de fietser nog steeds zorgwekkend is. Het slachtoffer heeft in ieder geval meerdere botbreuken en ander inwendig letsel opgelopen.

Tekst: Alblasserdamsnieuws.nl. || Foto’s: Willem de Wolf en Peter Stam.

IMG_8864 [Desktop Resolutie] IMG_8867 [Desktop Resolutie] IMG_8869 [Desktop Resolutie] IMG_8873 [Desktop Resolutie] IMG_8879 [Desktop Resolutie] IMG_8890 [Desktop Resolutie] IMG_8901 [Desktop Resolutie] IMG_8911 [Desktop Resolutie] IMG_8920 [Desktop Resolutie]

DSCF8041 DSCF8048 DSCF8056

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer