Tiplijn: 06-19541384

Hond overleden na aanrijding door vrachtwagen in Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Op de Spindermolen in Hardinxveld is woensdagmiddag een hond overleden na een aanrijding met een vrachtwagen. De chauffeur van de vrachtwagen zag de hond, die los over de weg liep, te laat en kon een aanrijding niet voorkomen. De hond overleed ter plaatse. Personeel van de dierenambulance kwam ter plaatse om de hond mee te nemen. De eigenaar van de hond is inmiddels ingelicht.

Ook werd de brandweer ter plaatse gevraagd om de ‘overblijfselen’ van het dier van de weg af te spuiten. Tegen 13.00 uur was de weg weer schoon, waarna de Spindermolen weer kon worden vrijgegeven voor verkeer.

Foto’s: Jorrit de Haas

IMG_0008 IMG_0012 IMG_0013

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer