Tiplijn: 06-19541384

Snorscooterrijder gewond na botsing met fietsster in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een 67-jarige bestuurder van een snorscooter is maandagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding in Sliedrecht. De man reed net voor 16.00 uur op de Sonate toen hij in botsing kwam met een 14-jarige fietsster uit Papendrecht. Na de aanrijding werden, naast politie-eenheden, twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen.

Na aankomst van de eerste hulpverleners bleek de inzet van het team van de traumaheli niet nodig en werd de helikopter gecanceld. De scooterrijder werd met een hoofdwond en een gebroken sleutelbeen naar het ziekenhuis gebracht. De 14-jarige Papendrechtse kwam er met wat blauwe plekken vanaf. Hoe het ongeval precies kon gebeuren wordt nog onderzocht.

Foto’s: Eric den Ouden en Ruben van der Sterren

DSC_0659 IMG-20141020-WA0016

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer