Tiplijn: 06-19541384

Auto deels te water na aanrijding op de A in Ottoland

4

OTTOLAND – Drie auto’s hebben vanmiddag schade opgelopen bij een ongeval op de A in Ottoland. Een bestuurster wilde een geparkeerd staande auto inhalen maar zag daarbij een tegemoetkomende auto over het hoofd. Een botsing volgde, waarna één van de auto’s gedeeltelijk in het water belandde. Er werd naar de meldkamer in Dordrecht gebeld waarbij gemeld werd dat geen van de betrokkenen gewond bleek te zijn. In afwachting van een bergingsbedrijf gingen de bestuurders een woning binnen om schadeformulieren in te vullen.

Toen een voorbijganger zo’n drie kwartier na het ongeval aan de andere kant van het water langs reed, zag hij niemand in of bij de auto en belde 112. Direct werden een ambulance, brandweerduikers uit Dordrecht, brandweermensen uit Goudriaan/Ottoland en Gorinchem opgeroepen. Al snel na aankomst bleek sprake van het eerder gemelde incident zonder gewonden en was verdere inzet van de hulpdiensten niet nodig. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto’s weggetakeld.

Foto’s: Kristiaan Terlouw

IMG_9602_1024x683 IMG_9605_1024x683 IMG_9608_1024x683 IMG_9609_1024x683 IMG_9615_1024x683 IMG_9633_1024x683

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

  1. het moest een keer misgaan daar …met die geparkeerde auto…je ziet niet of er tegemoetkomend verkeer aan komt. Dat zie je pas als je naast de geparkeerde auto rijdt.

  2. Inderdaad! Hier staan al tijden auto zo op de weg zodat je niks om de hoek kan zien! Auto’s staan hier altijd op de weg geparkeerd! Levert gevaarlijke situaties daardoor op!

  3. Hopelijk hebben de eigenaren van die geparkeerde auto er eindelijk eens wat van geleerd. Onverantwoord om hun auto in de bocht daar iedere x weer zo neer te zetten.

  4. Ik vind t ook ! Asociaal. maar je mag er staan en je moet je auto ergens kwijt kunnen. autorijden is gewoon op letten.

Reageer