Tiplijn: 06-19541384

Politiehelikopter zoekt mee naar koperdieven

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een politiehelikopter heeft in de nacht van zondag op maandag 20 oktober meegezocht naar verdachten van koperdiefstal. Omstreeks 02.00 uur werd door een alerte getuige via 112 gemeld dat er mogelijk koperdieven actief waren bij een bedrijf aan de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam.

Politie-eenheden gingen af op de melding. Bij aankomst zagen agenten meerdere personen wegrennen richting de Sluisweg. Direct werd een zoektocht opgezet en niet veel later zagen de politiemensen een voertuig wegrijden. Het voertuig werd tot stoppen gedwongen waarna de bestuurder kon worden aangehouden als verdachte van koperdiefstal.

Gelet op het feit dat er meerdere personen waren weggerend werd een politiehelikopter ingezet om te zoeken naar de andere verdachten. Deze zijn niet meer aangetroffen, de politie zet het onderzoek voort.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer