Tiplijn: 06-19541384

Man mishandeld in Hardinxveld na achtervolging om schijnen met laserpen

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een vrouw is zondagavond 19 oktober in haar woning aan de Jonathan in Hardinxveld-Giessendam omstreeks 20.30 uur beschenen met een groenkleurige laserpen. De 40-jarige echtgenoot van de vrouw ging naar buiten om verhaal te halen bij de jongeren. De man weet dat het schijnen met dergelijk laserlicht gevaarlijk is en oogletsel kan veroorzaken. Toen de jongens er bij het zien van de man vandoor gingen zette hij de achtervolging in. Op de Bellefleur in Hardinxveld lieten de jongeren een fiets achter, de veertiger bleef bij de fiets wachten op de jongeren.

Geslagen en geschopt
Op een gegeven moment kwam er een wit voertuig aangereden, vermoedelijk van het merk Nissan. Uit dit voertuig stapte een man die erg boos en agressief reageerde naar de 40-jarige Hardinxvelder. Toen hij wilde weggaan werd hij door de man uit de witte auto geslagen en geschopt. “Het slachtoffer liep hierdoor verwondingen aan zijn hoofd en rug op,” meldt een politiewoordvoerder.

Onderzoek
Er is inmiddels een onderzoek opgestart. Daarbij wordt ook onderzocht wat en of hij relatie heeft met de jongeren die met de laserpen in de woning van het slachtoffer hebben geschenen. De verdachte van de mishandeling heeft zich maandag bij de politie gemeld.

Foto’s: Jorrit de Haas

IMG_0132 IMG_0131

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer