Tiplijn: 06-19541384

Man valt van ladder in Oud-Alblas

0

OUD-ALBLAS – Een man is zaterdag 18 oktober 2014, bij zijn woning aan de Noordzijde in Oud-Alblas, gewond geraakt, nadat hij van een ladder viel. De man was bezig met werkzaamheden achter zijn huis kwam rond 11.10 uur ten val. Vanwege de vermoede ernst, werden niet alleen ambulance en politie-eenheden met spoed op pad gestuurd; ook de traumahelikopter werd gealarmeerd. De heli landde in een naastgelegen weiland. De gevallen Oud-Alblasser is na stabilisatie per ambulance naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. Hij heeft in ieder geval verwondingen aan zijn hoofd opgelopen.

Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_4292 [Desktop Resolutie]  IMG_4322 [Desktop Resolutie] IMG_4325 [Desktop Resolutie] IMG_4332 [Desktop Resolutie] IMG_4344 [Desktop Resolutie]

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer