Tiplijn: 06-19541384

Beveiligers ontdekken inbraak in woning Bakema-Erf

0

DORDRECHT – In een woning aan het Bakema-Erf in Dordrecht is vrijdagavond 17 oktober ingebroken. Even na half 12 werd het inbraakalarm van de woning geactiveerd. Niet veel later ontdekten medewerkers van een beveiligingsbedrijf dat één van de ramen was ingeslagen. De beveiligers dachten na aankomst gestommel te horen en alarmeerden de politie. Agenten stelden een onderzoek in en werden daarbij ondersteund door een politiehond. Al snel bleek de inbreker niet meer in of nabij de woning te zijn. De politiemensen hebben verder onderzoek gedaan in de woning. De bewoners waren tijdens de inbraak niet thuis. Of er ook daadwerkelijk bezittingen zijn gestolen is nog onduidelijk.

Foto’s: Ezra Rehorst

IMG_0040 IMG_0042 IMG_0045 IMG_0050

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer