Tiplijn: 06-19541384

Auto en busje botsen op kruising N915 met Noordeinde door defecte verkeerslichten

3

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Op de kruising van de N915 met het Noordeinde in Hendrik-Ido-Ambacht heeft zaterdagmiddag 18 oktober een ongeval plaatsgevonden. Om 17.15 uur wilde de bestuurder van een personenauto vanaf het Noordeinde de N915 opdraaien naar de brug over de Noord. Omdat de verkeerslichten in storing waren remde de automobilist af om te kijken of de weg vrij was. De bestuurder van een busje voor personenvervoer, die achter de auto reed, zag het afremmen te laat en botste op de auto.

Twee ambulances en twee politie-eenheden rukten met spoed uit naar de melding van het ongeval. De bestuurder van het busje werd in de ambulance nagekeken maar bleek, evenals de andere betrokkenen, niet gewond. Het busje verloor door het ongeval zijn voorbumper en de auto liep een deuk op. Onbekend is wanneer de verkeerslichten, die al sinds zaterdagmorgen defect zijn, weer naar behoren zullen werken.

Foto’s en tekst: Willem de Wolf

Aanrijding N915 - Noordeinde Hendrik-Ido-Ambacht (1) Aanrijding N915 - Noordeinde Hendrik-Ido-Ambacht (2) Aanrijding N915 - Noordeinde Hendrik-Ido-Ambacht (3) Aanrijding N915 - Noordeinde Hendrik-Ido-Ambacht (4) Aanrijding N915 - Noordeinde Hendrik-Ido-Ambacht (5)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. Ben er vandaag 2x langs gekomen, het was niet de vraag of er iets zou gebeuren maar wanneer het zou gebeuren. Ken overigens de alarmering niet maar 2 x ambu en 2 x PE is belachelijk voor een dergelijke aanrijding.

  2. Een tijdje terug was het op vrijdagochtend tijdens de spits en met slecht weer ook zo dat de lichten het niet deden. Toen was het ook al de vraag wanneer er iets zou gebeuren.

  3. Enkele keren per jaar komen we daar snik vind het een eng stukje.we zitten op scooter,., ,,,, :ik kijk er niet van op

Reageer