Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt getuigen van mishandeling 17-jarige jongen in Dordrecht

1

DORDRECHT – De politie is opzoek naar getuigen van de mishandeling van een jongen uit Sliedrecht. De 17-jarige jongen werd in de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 september eerst geslagen, en daarna bestolen van zijn rugzak op het Kors Monsterpad in Dordrecht.

Het slachtoffer fietste na een avondje uit naar huis, toen hij werd aangesproken door twee mannen op een zwarte scooter. Nadat de 17-jarige jongen een tijdje met de mannen had gepraat, kwam er nog een scooter met ook hierop twee mannen aanrijden. Zonder reden begonnen twee van de vier mannen de jongen hierop te slaan.

Signalement
De politie is op zoek naar vier mannen die allemaal ongeveer 20 jaar oud zijn. Eén van de mannen is blank en heeft kort lichtblond haar met kleine stekeltjes. Deze wat magere man droeg op het moment van de mishandeling een blauwe jas met bruin leren borstzakjes. Eén van de andere mishandelaars zou een getinte jongen met donkerbruin haar tot halverwege zijn nek zijn.

De politie verzoekt iedereen die meer informatie over de daders of de mishandeling heeft, contact op te nemen met 0900-8844.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer