Tiplijn: 06-19541384

Fietsster aangereden door auto in Alblasserdam

1

ALBLASSERDAM – Een vrouw (leeftijd + woonplaats volgen nog) is donderdagochtend 16 oktober gewond geraakt, nadat zij met haar fiets in botsing kwam met een bedrijfsauto. De fietsster klapte op de voorruit en daarna op het asfalt. Het ongeval gebeurde even na 08.00 uur, tijdens een flinke regenbui, op de kruising Randweg / Vondellaan in Alblasserdam. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Tekst en foto: Peter Stam.

IMG_3969 (Medium) IMG_3976 (Medium) IMG_3991 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Het is wel duidelijk dat het hier om een stevige aanrijding gaat. Wat zou er gebeurd kunnen zijn? Stevige regenval en daardoor elkaar niet tijdig gezien? Een fietser zonder licht misschien? Gezien de verkeerssituatie is de automobilist de fout ingaan door te verzuimen voorrang aan de fiets te verlenen. Wellicht reed hij te gehaast op het kruispunt af of was het nog te donker (schemer) ic.m. zware regenval, ja, dat is opletten en snelheid minderen!

Reageer