Tiplijn: 06-19541384

Brandstichting op carpoolplaats Gorinchem; tweede brand in een dag tijd

1

GORINCHEM – Op de carpoolplaats aan de Nieuwe Wolpherensedijk in Gorinchem is zaterdagavond weer geprobeerd een auto in brand te steken. Zaterdagochtend ging er op nagenoeg dezelfde plek een camper volledig in vlammen op.

Zaterdagavond was het dus opnieuw raak. De beginnende brand werd rond 23.00 uur ontdekt. Het bleef echter bij lichte schade, de auto kon worden bespaard. Wel liep de auto schade op bij het linker voorwiel.

Tips
Gezien de twee branden op dezelfde plek binnen korte tijd, is de politie op zoek naar tips. Iedereen die iets verdachts gezien heeft in de buurt van de carpoolplaats of meer informatie heeft, wordt verzocht te bellen met 0900-8844.

Foto: Politie

Bzsh-UwIEAAqRVY

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer