Tiplijn: 06-19541384

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie twee mannen aangehouden op de Gerrit van Dalenstraat naar aanleiding van een burenconflict. De politie was genoodzaakt om een waarschuwingsschot te lossen omdat één van de mannen die gewapend was met een mes, zicht weigerde over te geven. Bij de aanhoudingen is er niemand gewond geraakt.

Rond 00.40 uur kreeg de politie een melding dat er een ruit van een woning aan de Gerrit van Dalenstraat vernield was. Eerder die avond was had hier ook al een burenruzie plaatsgevonden. Ter plaatse troffen agenten de man met het mes aan. Ondanks dat de politie hem met pepperspray in het gezicht spoot, gaf de man zich niet over. Nadat de politie het schot loste, kon de 42-jarige man worden aangehouden. Ook een 43-jarige man is aangehouden op verdenking van vernieling. De politie zal verder onderzoek doen naar de zaak.

 

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer