Tiplijn: 06-19541384

Mannen mishandelen man uit Ambacht; politie zoekt getuigen

2

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De politie zoekt getuigen van een mishandeling van een 24-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht. Hij werd in de nacht van donderdag 9 op vrijdag 10 oktober 2014 belaagd door twee daders en raakte daarbij lichtgewond. De daders zijn nog voortvluchtig.

Het slachtoffer fietste omstreeks 0.15 uur op de Aalborch Haackslaan toen twee mannen achter een muurtje vandaan kwamen en hem dwongen te stoppen. Bij de worsteling die ontstond liep het slachtoffer lichte verwondingen in het gezicht op. De daders renden weg zonder iets te hebben buitgemaakt. Het slachtoffer is ter plaatste door ambulancepersoneel behandeld.

Getuigenoproep
De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u in de nacht van donderdag 9 oktober tot vrijdag 10 oktober iets gezien dat van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. achter Buurman on

    Is dit een bericht op het eerdere bericht dat er iemand in deze straat is neergestoken zoals op Rijnmond gemeld staat!

Reageer