Tiplijn: 06-19541384

Man gewond na bedrijfsongeval in Leerdam

0

LEERDAM – Bij een bedrijfsongeval in Leerdam is vrijdagmiddag een man gewond geraakt. De man kreeg rond 14.15 uur een balk op zijn hoofd in een loods aan de Ambachtstraat, op het industrieterrein in Leerdam.

Traumahelikopter
Het ongeval gebeurde bij het bedrijf ‘VSI’, waar allerlei soorten snacks worden gemaakt. Omdat het in eerste instantie leek te gaan om een ernstige situatie, werden er twee ambulance’s en de traumahelikopter opgeroepen.

Uiteindelijk bleek het letsel van de man relatief mee te vallen. De man kon even later zelf weer gaan zitten en was volledig bij bewustzijn. De inzet van de traumahelikopter en tweede ambulance kwamen hiermee te vervallen.

De man is met onder meer hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s en tekst: 112Leerdam.nl

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer