Tiplijn: 06-19541384

Weer brand in de Fop Smitstraat in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Voor de zesde keer dit jaar is er in de brandgang tussen de Fop Smitstraat en de Tuigersstraat in Alblasserdam brand ontstaan. De brandweer rukte dinsdagavond 7 oktober 2014 rond 21.10 uur met spoed uit voor een melding van een schuurbrand. Tijdens het wachten op de brandweer, probeerden buurtbewoners het vuur te bestrijden met behulp van tuinslangen. De brandweer nam die bluswerkzaamheden over en had de situatie snel onder controle.

Twee buurtbewoners hadden tijdens het blussen met de tuinslangen rook ingeademd. Voor hen kwam een ambulance met spoed ter plaatse. Zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Later op de avond is de stichting Salvage langs geweest om de schade aan de schuur op te nemen.

In juli en maart ontstond op dezelfde locatie al vijf keer eerder brand. Volgens een buurtbewoner zijn de acties tegen hem gericht, omdat hij een conflict heeft met twee andere personen in Alblasserdam. Mensen die meer informatie hebben over de brandstichtingen, kunnen contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844.

Foto’s en tekst: Peter Stam

1 2 3 4 5

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer