Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter blijkt niet nodig voor gevallen man in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Woensdagmiddag rond 16.30 uur hebben buurtbewoners aan de Halfweg een oudere man aangetroffen op straat. Omdat de man gewond was aan onder andere zijn hoofd, werd het alarmnummer direct gebeld. De ernst van de situatie was nog onduidelijk waarop de de meldkamer ook de traumahelikopter alarmeerde. Toen de twee opgeroepen ambulances ter plaatse kwamen bleek de hulp van het Mobiel Medisch Team echter niet noodzakelijk, en werd de traumahelikopter afgemeld.

Of de man is gevallen nadat hij onwel is geworden of dat hij is gestruikeld, is onduidelijk. Er was ten tijde van het incident niemand in de nabije omgeving van de man waardoor ook onbekend is hoelang de man al op straat lag. Het slachtoffer is na onderzoek door het ambulancepersoneel op de incidentlocatie vervoerd naar het ziekenhuis.

IMG_7134 IMG_7126 IMG_7124 IMG_7122

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer