Tiplijn: 06-19541384

Auto klem tussen tankwagen en vangrail na inschattingsfout

1

ALBLASSERDAM – Een 76-jarige vrouw uit Papendrecht is woensdagmiddag 8 oktober 2014 met haar auto tussen een tankwagen en de vangrail terecht gekomen. Dit gebeurde rond 16.45 uur op de oprit (N915) naar de Brug over de Noord bij Alblasserdam. De Papendrechtse reed op de linkerbaan en wilde ter hoogte van het verdrijvingsvlak invoegen naar rechts. “Ik dacht dat ik al voorbij de vrachtauto was. Dat bleek dus net niet zo te zijn,” vertelde de geschrokken bestuurster.

Achterbank
De personenauto raakte de voorkant van de vrachtauto, draaide en kwam uiteindelijk tussen de tankwagen en de vangrail tot stilstand. Zowel de bestuurder van de vrachtwagen, als de automobiliste bleven ongedeerd. De vrouw had echter wel moeite met uitstappen, omdat de deur aan de bestuurderskant tegen de vangrail zat en de deur aan de andere kant ook niet open wilde. Uiteindelijk kon zij, nadat de vrachtwagen een stukje verder was gereden, via de achterbank uit haar auto klimmen.

Laatste rit
Een bergingsbedrijf heeft de auto meegenomen. De vrachtauto is doorgereden naar Papendrecht. Daar werd de wagen direct ingeruild voor een nieuwe. Het was namelijk de laatste rit die de chauffeur er mee zou maken, voordat de tankauto ingeruild zou worden voor een nieuw exemplaar.

IMG_3369 [Desktop Resolutie] IMG_3371 [Desktop Resolutie] IMG_3383 [Desktop Resolutie] IMG_3393 [Desktop Resolutie] IMG_3399 [Desktop Resolutie] IMG_3416 [Desktop Resolutie] IMG_3424 [Desktop Resolutie] IMG_3428 [Desktop Resolutie] IMG_7236 [Desktop Resolutie] IMG_7239 [Desktop Resolutie]

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Ik vind het wel slordig dat ZHZ actueel het nummerbord niet bewerkt heeft tot onleesbaar, dat is volgens mij echt uniek dat je dat zomaar kunt lezen. Het zal een bekende van je zijn….

Reageer