Tiplijn: 06-19541384

Mannen in gestolen auto aangehouden na achtervolging en crash

0

DORDRECHT – De politie heeft maandagavond twee mannen aangehouden na een achtervolging. Agenten wilden op de A16 ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht een auto controleren. Het stopteken was voor de bestuurder echter reden om er vol gas vandoor te gaan, waarop de agenten het voertuig achtervolgden. De verkeersregels aan zijn laars lappend eindigde de achtervolging in het centrum van Dordrecht. Daar vloog de bestuurder met de gestolen auto uit de bocht nabij de Korte Parallelweg in Dordrecht en raakt er een metalen paal.

De twee inzittenden gingen er vandoor, maar werden in de buurt aangehouden en vervolgens ingesloten. Het gaat om een 21-jarige man zonder bekend verblijfadres en een 18-jarige man uit Almere. De twee zitten nog vast.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer