Tiplijn: 06-19541384

Rook uit schuur in Zwijndrecht blijkt vlam in de pan

0

ZWIJNDRECHT –  Maandagmiddag rond 16.45 uur is de brandweer van Zwijndrecht uitgerukt voor een mogelijke brand in een schuur aan de Brucknerstraat. Ter plaatse bleek het om een vlam in de pan te gaan. De bewoner had zelf al geprobeerd met een blusdeken de brand te blussen, dit had de brand echter niet volledig uitgemaakt. Een buurtbewoner die om 16.30 uur al rook uit de schuur zag komen belde de brandweer. De brandweer heeft de brand met een handblusser geblust.

De buurtbewoner is door de verpleegkundige van een ambulance nagekeken omdat hij mogelijk rook had ingeademd. Dit bleek niet het geval.

Foto’s: Glenn Nannings en Nick van der Schuit

IMG_1475IMG_1470IMG_1469

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer