Tiplijn: 06-19541384

Geparkeerde auto te water in Leerdam

0

LEERDAM – Een geparkeerde auto is zondagmiddag in de Linge beland. Dit gebeurde tegenover de Glasfabriek, aan de Lingedijk in Leerdam.

Handrem
De auto stond even na 13.00 uur geparkeerd op het parkeerterrein, toen de auto de parkeerplaats begon over te rollen. Volgens de politie had de bestuurder zeer waarschijnlijk de handrem niet gebruikt. De auto belandde vervolgens, zonder inzittenden, op zijn kop in de Linge.

Rally
Het ging om een auto van een bezoeker van de jaarlijkse ZZF-Rally. Aan deze rally doen zowel klassieke als moderne auto’s mee, om samen geld op te halen voor het Zeldzame Zieken Fonds (ZZF). Deelnemers van deze rally konden lunchen bij de glasfabriek.

De auto zal, gezien de waterschade, als total-loss moeten worden gezien.

Foto: Politie

BzMGrPYCQAAy-66

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer