Tiplijn: 06-19541384

Brandweer redt dierenredders van dak in Gorinchem

1

GORINCHEM – Twee katten zijn zaterdagmiddag, nota bene tijdens Dierendag, in de problemen gekomen bij de Torenflat aan de Koningin Wilhelminalaan in Gorinchem. De katten waren door onduidelijke redenen op een lager gelegen balkon terecht gekomen. De baasjes van de katten probeerden, samen met een buurman, om de katten met behulp van een laken weer bij het juiste adres te krijgen.

Dit lukte, alleen zaten de dierenredders vervolgens met een ander probleem. Ze waren voor de reddingsactie op het dak van de flat gaan staan, maar konden daar niet meer vanaf komen. De brandweer schoot hen te hulp, waarna de eigenaren met de ladderwagen van het dak werden gehaald. Zowel de katten als baasjes maken het goed.

Foto’s: Etienne Hessels

DSC01805 DSC01815 DSC01832 DSC01835 DSC01846 DSC01851

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer