Tiplijn: 06-19541384

Winkelcentrum Sterrenburg Dordrecht ontruimd na brand

0

DORDRECHT – Winkelcentrum Sterrenburg, aan het P.A. de Kok-Plein in Dordrecht, is vrijdagavond ontruimd na een brand. De brand ontstond kort voor 18.30 uur bij poelier ‘Kippie’ in het winkelcentrum. Binnen korte tijd stond een deel van het winkelcentrum vol rook. Al het winkelend publiek was op tijd uit het winkelcentrum.

Mede vanwege de ontruiming schaalde de brandweer op naar middelbrand. De brand zelf was relatief snel onder controle.

De brandweer heeft met rookventilatoren het winkelcentrum weer rookvrij gemaakt. De winkeliers doen er alles aan om de rook- en waterschade te verhelpen, zodat alle winkels zaterdagmorgen weer open zullen zijn. Of de poelier dan ook al weer open zal zijn is nog niet bekend.

Foto’s: Jesper den Hartog

DSC_0206 DSC_0208 DSC_0215 DSC_0219

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer