Tiplijn: 06-19541384

Politie vindt 7 kilo drugs na achtervolging op de A16

0

HENDRIK-IDO AMBACHT / DORDRECHT – Politieagenten wilden donderdagavond rond 21.15 uur op de snelweg A16 ter hoogte van Hendrik-Ido Ambacht een auto met Belgisch kenteken controleren. De inzittenden van die auto dachten daar echter anders over en gingen er met hoge snelheid vandoor richting Dordrecht.

Achtervolging
Een korte achtervolging was het gevolg. De inzittenden stopten net na de Drechttunnel op de snelweg, waarna ze lopend de snelweg overstaken. Hierbij raakte de politie hen uit het oog, omdat ze de achtervolging moesten staken vanwege de gevaarszetting. Een flinke zoekactie rondom de A16 bij Dordrecht volgde, waarbij ook politiehonden werden ingezet. De inzittenden zijn uiteindelijk niet meer aangetroffen. Er is niemand aangehouden.

Drugs
In de auto die de verdachten achterlieten werd korte tijd later zo’n 7 kilo drugs gevonden. Zowel de drugs als de auto zijn in beslag genomen. Een onderzoek naar de inzittenden van de auto loopt.

IMG_6841 IMG_6851 IMG_6853 IMG_6871

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer