Tiplijn: 06-19541384

Bejaarde vrouw uit lift gegooid in Dordrecht; politie zoekt getuigen

2

DORDRECHT – De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar de mishandeling van een oudere vrouw bij NS station Dordrecht. Vrijdagmiddag 19 september stapte de 72-jarige vrouw uit Zevenbergen rond kwart voor twee in de lift van het station in Dordrecht. Toen ze in de stationshal uit de lift wilde stappen werd ze uit de lift geduwd. Hierdoor viel ze op de grond. Door de val raakte ze lichtgewond.

In de lift stonden twee donker getinte vrouwen van ongeveer 21-jaar oud. Deze vrouwen zijn vermoedelijk verantwoordelijk voor de mishandeling.

De politie wil graag in contact komen met mensen die deze mishandeling gezien hebben. Bent u getuige geweest? Weet u wie de twee vrouwen zijn? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M. 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer