Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt getuigen mishandeling station Hardinxveld-Giessendam

1

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een 20-jarige vrouw uit Hardinxveld-Giessendam werd maandag 29 september op het station Hardinxveld-Giessendam mishandeld door een nog onbekende man. De politie is op zoek naar deze man en naar mensen die rond 17.00 uur getuige waren van de mishandeling op spoor 2 (Polderzijde).

Het slachtoffer rookte vanwege de regen een sigaret onder de overkapping op het perron. Een man van ongeveer 1.90 m lang, donker getint, stevig postuur en rond de 25 jaar oud, was het daar niet mee eens en er ontstond een discussie. Daarbij pakte de man de 20-jarige vrouw beet en duwde haar hardhandig weg. Het slachtoffer werd na het incident opgevangen door twee oudere vrouwen van ongeveer 70 jaar oud.

Zowel verdachte als slachtoffer stapten vervolgens in de trein richting Dordrecht. In de trein raakte het slachtoffer in gesprek met de conducteur. De politie komt graag in contact met de twee vrouwen op het perron en de conducteur. Bent of kent u deze vrouwen of de conducteur? Of heeft u misschien gezien wat er maandagmiddag gebeurde? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Iris Langerak on

    Op Dinsdag 30 september 2014 rond een uur of 17.00 heb ik het slachtoffer door de trein zien lopen met een oudere vrouw. Zelf kan ik niet heel goed herinneren hoe de vrouw eruit zag maar wel heb ik de conducteur gezien; licht getint van Antilliaanse afkomst waarschijnlijk. Ook heb ik in een flits de verdachte gezien. Hij droeg een grijs/blauwe trui en had zijn capuchon op, zelf was hij donker gekleurd.

Reageer