Tiplijn: 06-19541384

Jonge katjes gedood in Sliedrecht; politie zoekt drie mogelijke daders

0

SLIEDRECHT – De politie in Sliedrecht is op zoek naar drie mannen die mogelijk betrokken zijn bij het doden van een aantal jonge katjes. Op donderdag 28 augustus hoorde een getuige aan de Vierlinghstraat gejammer van katten waarna hij besloot een kijkje te nemen. Daar trof hij drie mannen, twee dertigers en een van rond de vijftig. Op de grond lagen vier katjes die niet meer leefden.

Omdat de getuige vermoedde dat de mannen betrokken waren bij de dood van de katjes besloot hij het overgebleven nog levende dier en de moederpoes mee te nemen. De politie wil graag weten wie deze mannen zijn en stelt daarom een onderzoek in. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie in Sliedrecht via 0900-8844

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer