Tiplijn: 06-19541384

Brandweer redt schaap uit water langs Molenkade

0

ALBLASSERDAM – De brandweer van Nieuw-Lekkerland heeft maandagochtend 29 september een schaap uit het water gered. Het dier raakte achter één van de weilanden langs de Molenkade in Alblasserdam te water en kon er niet meer op eigen kracht uitkomen. Één van de brandweermannen liep in een waadpak naar het dier toe en hield het beet. Twee brandweercollega’s voeren met een geleende praam naar de overkant en hielpen met het op de kant trekken van het schaap. Rond 10.45 uur was de klus geklaard en konden de brandweerlieden terug naar de kazerne. Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_2778 [Desktop Resolutie] IMG_2784 [Desktop Resolutie] IMG_2793 [Desktop Resolutie] IMG_2815 [Desktop Resolutie] IMG_2819 [Desktop Resolutie] IMG_2831 [Desktop Resolutie] IMG_2837 [Desktop Resolutie]

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer