Tiplijn: 06-19541384

Veel rookontwikkeling bij brand onder gebouw Stationsweg Gorinchem

0

GORINCHEM – Onder een kantoorgebouw aan de Stationsweg in Gorinchem is vrijdagmiddag brand ontstaan. De brand ontstond even na 16.30 uur op een parkeerplaats waar een hoop bouwafval lag opgeslagen. De brand ontwikkelde zich rap en zorgde voor een flinke rookontwikkeling.

In het kantoorgebouw bleek nog één persoon aanwezig te zijn, die door de flinke rookontwikkeling in het trappenhuis niet via de trap naar beneden kon. De brandweer kon de persoon met behulp van de ladderwagen naar beneden helpen. Uit voorzorg was ook de ambulance meegereden, maar er bleek niemand gewond te zijn geraakt.

Hoe de brand kon ontstaan is nog niet bekend. De politie sluit brandstichting niet uit. De Stationsweg in Gorinchem was gedurende de brandmelding korte tijd afgesloten voor al het verkeer.

Foto’s: Max Liet

DSC_0028 DSC_0070 DSC_0084 DSC_0087 DSC_0093 DSC_0097 DSC_0120

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer