Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten rukken uit voor mogelijk omgeslagen bootje

0

ALBLASSERDAM – Op en langs de rivier de Noord ter hoogte van de West-Kinderdijk in Alblasserdam is donderdagavond 25 september 2014 gezocht naar een mogelijk omgeslagen vissersbootje en een visser. De brandweerkorpsen van Alblasserdam en Nieuw-Lekkerland kwamen samen met de politie, de duikers en de KNRM met spoed ter plaatse om te zoeken. In het water werd wel een matras gevonden, maar geen personen. De hulpdiensten gaan er vanuit dat het matras is aangezien voor een bootje.

“De melding was dat een mevrouw een visser zag. Toen ze omkeek zag ze hem niet meer, maar ze zag wel iets wits op het water drijven. Zij ging er vanuit dat er een bootje omgeslagen was,” aldus de officier van dienst van de brandweer. Na drie kwartier zoeken, werd de actie gestaakt en gingen de hulpdiensten retour.

Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_2666 (Medium) IMG_2685 (Medium) IMG_2707 (Medium) IMG_2721 (Medium) IMG_2731 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer