Tiplijn: 06-19541384

Flinke schade bij aanrijding Binnendamseweg Giessenburg

1

GIESSENBURG – Woensdagmiddag zijn op de Binnendamseweg in Giessenburg twee voertuigen tegen elkaar aangereden. De aanrijding gebeurde enkele minuten voor 18.00 uur. Een bestelbus knalde door nog onbekende redenen op een personenauto. Naast twee ambulance’s werd ook meteen de brandweer meegestuurd in verband met een mogelijke beknelling.

De bestuurster van de personenauto, een 54-jarige vrouw uit Giessenburg, klaagde na het ongeval over pijn in haar nek. Na een uitvoerige controle door ambulancepersoneel mocht zij op eigen kracht uit haar auto stappen. De brandweer hoefde het dak van de auto er dan ook niet af te knippen. Haar verwondingen lijken mee te vallen, wel is ze naar het ziekenhuis gebracht. Na een nachtje ter observatie in het ziekenhuis is zij inmiddels weer thuis. Een 30-jarige man uit Monnickendam, de bestuurder van de bestelbus, raakte niet gewond.

Foto’s: Jorrit de Haas

IMG_0008 IMG_0016 IMG_0020 IMG_0027 IMG_0035 IMG_0037

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Ik ben de bestuurster van de auto en wil graag de foto,s hebben die hier van gemaakt zijn. Kunnen de foto,s naar mij toe worden gemaild?
    Verder buiten vele kneuzingen, hoofd en nek klachten weer na een nacht observatie naar huis.

Reageer