Tiplijn: 06-19541384

Zoektocht naar gaslek in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – In de Alver in Alblasserdam is maandagavond 22 september 2014 gezocht naar een gaslek in / bij één van de woningen in de straat. Medewerkers van netbeheerder Joulz constateerden rond 18.15 uur dat er ergens gas lekte. De gasmeter sloeg namelijk in een aantal woningen uit. Bij die constatering werd een deel van de straat met lint afgezet en de brandweer werd ingeschakeld. Er werd met meters en zogenoemde ‘snuffelaars’ onderzoek gedaan.

Na anderhalf uur zoeken werd een klein lek gevonden. Dit lek is gedicht. Het vermoeden bestaat echter dat de eerder geconstateerde gaslucht ergens anders is veroorzaakt. Bewoners hebben het advies gekregen om direct te bellen als zij weer een gaslucht ruiken. Rond 20.00 uur vertrok de brandweer naar de kazerne.

Tekst en foto’s: Peter Stam

1 2 3 4

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer