Tiplijn: 06-19541384

Meisje (10) onzedelijk betast in Oud-Beijerland; politie zoekt getuigen

0

OUD-BEIJERLAND – Op woensdag 17 september is een 10-jarig meisje uit Oud-Beijerland onzedelijk betast door een onbekende man. Dit gebeurde aan de Wielsingel in Oud-Beijerland. De politie wil heel graag spreken met mensen die de man met het meisje hebben zien lopen en doet daarom op maandag 22 september een getuigenoproep.

Pleintje
Het meisje speelde die middag op een pleintje met andere kinderen. Aan het eind van de middag werden de kinderen aangesproken door de man. Het meisje was rond 17.30 uur vanaf het pleintje aan de Thielmonde met de man meegelopen.

Signalement
De verdachte is een blanke man van ongeveer 30 jaar oud. Hij was ongeveer 1.80 meter lang, had een bruin (stoppel)baardje, en had een oude roestige fiets bij zich. Die dag droeg hij een rood shirt.

Kunt u de politie meer vertellen? Neem dan contact op met de unit zedenpolitie in Sliedrecht via het nummer 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer