Tiplijn: 06-19541384

Brand op dakterras van school in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – De brandweer van Papendrecht en Dordrecht zijn zaterdagavond uitgerukt naar de Zuidkil in Papendrecht. Een melder zag rond 20.45 uur uit een verzamelgebouw van diverse scholen rook komen. Eenmaal ter plaatse bij het gebouw waarin onder andere de Prins Florisschool en ‘t Kofschip huisvesten, kon met behulp van een ladder en de Dordtse hoogwerker een dakterras worden betreden. Daar bleek een houten vlonder op het dak in brand te staan. De brandende delen waren snel geblust. Hoe de brand is ontstaan is onbekend. De brandweer en politie houden er rekening mee dat er iets brandbaars op het dak van de school is gegooid. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

Foto’s: Sonny Lasschuit

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Een foto van de schade aan het . Foto: Thérèse van Eijk

Een foto van de schade aan de houten vlonder. Foto: Thérèse van Eijk

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer