Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder gewond na aanrijding met auto in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een scooterrijder is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt na een aanrijding met een auto, op de kruising Merwedestraat / Kerkeplaat in Dordrecht. De aanrijding gebeurde rond 01.30 uur.

De bestuurder van de scooter, een man, kwam door de aanrijding meer dan 10 meter verder op het asfalt terecht. Hij is door ambulancepersoneel behandeld en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De autobestuurder raakte niet gewond.

Onderzoek
De afdeling verkeersongevallen analyse van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan hoe de aanrijding kon gebeuren. Dit gebeurde mede omdat er een vermoeden is dat een aantal auto’s aan het straatracen waren, wat  illegaal is in Nederland. De politie heeft dit nog in onderzoek.

Foto’s: Nathan Biemond

DSC_0450 DSC_0452 DSC_0456 DSC_0472 DSC_0474 DSC_0475

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer