Tiplijn: 06-19541384

Alblasserdamse scooterrijdsters gewond na botsing met auto

0

ALBLASSERDAM – Twee meiden uit Alblasserdam zijn zaterdagmiddag 20 september gewond geraakt, nadat zij met hun scooter tegen een afslaande auto botsten. Dit gebeurde rond 15.30 uur op de kruising Vondellaan / Bilderdijkstraat in Alblasserdam. De meiden reden samen op een scooter en wilden een auto die op de Vondellaan stilstond inhalen. Terwijl zij dit deden, sloeg de auto af naar de Bilderdijkstraat. Een botsing volgde. De scooterrijdsters kwamen ten val en raakten gewond. Zij zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het lijkt er op dat de verwondingen meevallen. De autobestuurster bleef ongedeerd.

Foto’s: Peter Stam en Jeffrey Reit

IMG_1918bew-Medium1 IMG_192bew-Medium DSCF7296 IMG_1931-Medium IMG_6399

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer