Tiplijn: 06-19541384

Auto slaat over de kop op snelweg A29 bij Klaaswaal

0

KLAASWAAL – Op de snelweg A29 is vrijdagmiddag een auto over de kop geslagen. Het ongeluk gebeurde rond 13.45 uur tussen Klaaswaal en Mijnsheerenland, in de richting van Rotterdam. De auto belandde door het ongeval op zijn kop aan de andere kant van de vangrails. Naast brandweer en ambulance is ook de traumahelikopter ter plaatse gekomen.

In de auto zat één vrouwelijke inzittende. Zij is door de brandweer uit haar voertuig bevrijd, waarna ze met onbekende verwondingen is overgebracht naar het ziekenhuis. In de auto zat ook een hond, die na controle door de dierenambulance niet gewond bleek te zijn.

Door het ongeluk ontstond er een file tussen Numansdorp en Mijnsheerenland. Rond 14.30 uur stond er zo’n 3 kilometer file, omdat de rechterrijstrook tijdelijk afgesloten is geweest.

Foto’s: Mark-Jan de Wit & Bergingsbedrijf A.Barendregt BV

FullSizeRender (1) FullSizeRender (2) FullSizeRender (3) FullSizeRender (4) FullSizeRender (5) FullSizeRender

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer