Tiplijn: 06-19541384

Korte brand op balkon van een woning in Leerdam

0

LEERDAM – Op het balkon van een flatwoning boven supermarkt ‘Plus’, aan het Europaplein in Leerdam, heeft donderdagmiddag korte tijd brand gewoed. De bewoner ontdekte de brand zelf, net voor 13.15 uur.

Een plastic tuintafel op het balkon bleek vlam te hebben gevat. Twee bluswagens en de hoogwerker van de brandweer werden opgeroepen. Intussen probeerde de bewoner de brand zelf te blussen, met behulp van een emmer water. Dit lukte, waardoor de brand bij aankomst van de brandweer al zo goed als uit was.

De brandweer heeft het balkon en het dak van de woning nog gecontroleerd, maar hoefde niet te blussen. Het balkon liep wel forse brand- en roetschade op. Niemand raakte gewond.

Tekst en foto’s: 112Leerdam.nl

IMG_9415 IMG_9417 IMG_9423 IMG_9426

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer