Tiplijn: 06-19541384

Zoektocht naar ‘gecrashte’ basejumper in ‘s Gravendeel

0

‘s GRAVENDEEL – Hulpdiensten zijn maandagavond korte tijd op zoek geweest naar een basejumper die gecrasht zou zijn. Dat meldt de politie. Deze zou kort voor 18.30 uur vanaf een hoogspanningsmast naar beneden zijn gesprongen, nabij de Kilweg in ‘s Gravendeel. Omstanders dachten te zien dat de ten minste één basejumper tegen de hoogspanningsmast aan vloog en vervolgens neerstortte, waarna ze de hulpdiensten in schakelden.

Die begonnen meteen een zoektocht, omdat het slachtoffer in eerste instantie nergens werd gevonden. Ook een traumahelikopter werd uit voorzorg opgeroepen. Na een korte zoektocht bleek de basejumper toch veilig te zijn geland. Bij aankomst van de politie waren de betrokken basejumpers al verdwenen. Basejumpen is in Nederland niet verboden, maar wel als daarmee gevaar wordt veroorzaakt.

foto3879

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer