Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder (67) uit Brandwijk overleden na ongeval op A58

0

BRANDWIJK / BAARS – Een motorrijder (67) uit Brandwijk is in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen na een verkeersongeval op de A58 op vrijdag 12 september rond 14.30 uur.

Het ongeval vond plaats op de A58 ter hoogte van knooppunt de Baars. De motorrijder reed richting Tilburg komend vanuit de richting Eindhoven toen hij moest uitwijken voor een remmende auto die weer moest remmen voor een invoegende auto met aanhanger. De motorrijder kon niet meer uitwijken en kwam ten val.

Omstanders schoten te hulp en startten een reanimatie. Hulpverleners en de traumahelikopter kwamen snel bij het ongeval. Het slachtoffer werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar hij later in de nacht is overleden.

Verkeerongevallenanalyse
Het verkeersongevallenteam van de politie deed onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Het ongeval leidde tot verkeersstremmingen, de snelweg was langere tijd geheel afgesloten voor de traumahelikopter en het onderzoek van het verkeersongevallenteam.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer