Tiplijn: 06-19541384

Bestuurders aangehouden en beboet bij controles tijdens Alblaspop

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft vrijdagavond 12 september, tijdens de eerste Alblaspopavond, in Alblasserdam alcoholcontroles gehouden. Er werd gestart op de Edisonweg. Later verplaatsten de agenten zich naar de carpoolplaats en naar de Helling in het Damdorp. In het totaal werden er zeven beschonken bestuurders aangehouden. Zij mochten niet meer verder rijden en zijn bekeurd.

Snelheid
Daarnaast werden verkeersdeelnemers op de Edisonweg gecontroleerd op snelheid. Van de 908 voertuigen die passeerden, reden er 108 te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 91 kilometer per uur, terwijl vijftig km/u de maximumsnelheid is op die weg.

Boetes
Tot slot werden er boetes uitgedeeld aan een brommerrijder zonder licht en een automobilist die met een kar reed, waar van alles aan mankeerde. Rond 01.00 uur werd de controle afgesloten.

Wegmisbruikers
Het programma ‘Wegmisbruikers’ liep de hele avond mee en heeft filmopnames gemaakt. Deze opnames worden waarschijnlijk aan het einde van dit jaar, of begin volgend jaar uitgezonden op tv.

Alblaspop is een tweedaags muziekfeest dat dit jaar voor de negentiende en laatste keer wordt gehouden.

Tekst: Peter Stam.

IMG_0681 IMG_0682 IMG_0684 IMG_0904-Medium IMG_0909-Medium IMG_0927-Medium

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer