Tiplijn: 06-19541384

Man (35) valt door dak van bedrijf in Ottoland en raakt gewond

0

OTTOLAND – Een 35-jarige man is vrijdagmiddag gewond geraakt nadat hij door het dak van een broeikas viel. Dit gebeurde rond 14.45 uur bij een boomkwekerij aan de Haringweg in Ottoland. Vermoedelijk was de man op het dak bezig met werkzaamheden. Volgens de politie viel de man zo’n 3 tot 4 meter naar beneden. Vanwege mogelijk ernstig letsel werden twee ambulances en de traumahelikopter opgeroepen. Kort na aankomst van de ambulance bleek inzet van de traumahelikopter niet meer nodig.

De man liep door de val onder meer diverse snijwonden en een hersenschudding op. Hij is onder politiebegeleiding overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s: Max Liet

DSC_0039 DSC_0048 DSC_0051

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer