Tiplijn: 06-19541384

Man met bivakmuts eist geld en steekt 19-jarige Dordtenaar in billen

0

SLIEDRECHT – Een 19-jarige man uit Dordrecht is donderdagavond 11 september lichtgewond geraakt. Hij zou bij een tankstation aan de Deltalaan in Sliedrecht twee keer in zijn billen zijn gestoken door een man met een bivakmuts op, die geld eiste. Bij de hulpdiensten kwam net na 21.30 uur de melding binnen dat een jongeman met steekwonden had aangebeld bij een woning aan de Locksweer.

‘Tot zijn nek toe onder het bloed’
De Dordtenaar verklaarde aan de politie dat hij nabij een tankstation werd belaagd door een man met een bivakmuts op. Toen de verdachte een mes trok probeerde het slachtoffer de dader af te weren waarbij hij gewond raakte. “Hij zou twee keer zijn gestoken in z’n billen. Toen hij hier aanbelde zat hij tot zijn nek toe onder het bloed,” vertelt de bewoner van de woning waar de gewonde man hulp zocht.

Bosjes
Het slachtoffer kon zich uit de voeten maken, waarna de dader er zonder buit vandoor ging. “De aangevallen jongeman rende weg, verstopte zich een tijdje in de bosjes in het Doctor Willem Dreespark, om vervolgens weer verder te rennen. Tot hij hier aanbelde en om hulp vroeg.” Het slachtoffer werd door ambulancepersoneel aan zijn verwondingen behandeld en naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek
De politie heeft het park en de vermoedelijke looproute van het slachtoffer nagelopen maar er werd niks meer aangetroffen. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht en het politieonderzoek wordt voortgezet.

Foto’s: Ruben van der Sterren. Tekst: Willem de Wolf.

Ambulance en politie bij de woning waar het slachtoffer aanbelde

Ambulance en politie bij de woning waar het slachtoffer aanbelde

Het tankstation waar de jongen vlakbij zou zijn gestoken

Het tankstation waar de jongen door de man met bivakmuts werd overvallen

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer