Tiplijn: 06-19541384

Lijnbus raakt auto bij afslaan naar Dordts busstation

7

DORDRECHT – Een bus en auto zijn vrijdagmorgen met elkaar in botsing gekomen op de rotonde bij het busstation aan de Burgemeester de Raadtsingel. De buschauffeur wilde vanaf de rotonde afslaan naar het busstation maar raakte daarbij de auto. Even leek de bestuurster van de auto gewond maar na aankomst van de politie bleek inzet van de gealarmeerde ambulance niet nodig. Het ongeval veroorzaakte korte tijd enige verkeershinder. Politieagenten hebben geholpen bij de afhandeling van de aanrijding.

Foto’s: Roy Vermeer

Aanrijding busstation Dordrecht (1) Aanrijding busstation Dordrecht (3) Aanrijding busstation Dordrecht (4) Aanrijding busstation Dordrecht (5) foto 1 foto 4

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

7 reacties

  1. Is het niet auto raakt lijnbus ?????? Ik kom daar ook nog al eens op die rotonde en de automobilisten proberen daar nog al eens voor het verkeer op de rotonde langs te schieten.

  2. het is niet nornaal dat daar nog wel is een auto geraakt wordt
    het is zo de bussen die nemen heel de rotonde in beslag ze gaan vanaf de middelste baan schieten ze in 1 keer de bushalte op maar je mag nog geen eens vanaf de middelste de rotonde afschieten dus ik vindt dat de bussen het fout doen daar want de

    • Ik weet niet of je wel eens met een bus rijdt Ad ( ik denk van niet) dan zeg je dit soort onzin niet….. Die inrit van het busstation ligt niet zo makkelijk dus heb je met een bus alle ruimte nodig en een normaal iemand met verkeersinzicht wacht dan even met oprijden van de rotonde….

  3. Nou nou ze moeten je wel hebben Ad, ook ik ben buschauffeur maar zie echt wel dat de bussen of nou ha de chauffeurs op die rotonde idd vaak (ook al is t misschien logisch) die hele rotonde in beslag nemen en zonder knippertje afslaan dus of het allemaal zo eenzijdig is als de heren beweren , betwijfel ik… Gelukkig geen gewonden!

Reageer