Tiplijn: 06-19541384

Jongen met helm door achterruit van taxi

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een 16-jarige jongen uit Brandwijk is donderdagmiddag 11 september 2014 met zijn scooter tegen een taxi gebotst. Dit gebeurde op de Nijverheidsweg in Hendrik-Ido-Ambacht. De scooterrijder merkte te laat op dat de taxichauffeuse voor hem remde. Hij klapte achterop het voertuig en kwam met zijn helm tegen de achterruit van de taxi. De ruit klapte er uit en de jongen kwam op straat terecht. De Brandwijker, die schaafwonden opliep, is nagekeken door ambulancepersoneel. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De jongen en zijn zwaar beschadigde scooter zijn opgehaald door een familielid. De bestuurster van de taxi bleef ongedeerd.

IMG_0773 (Medium) IMG_0776 (Medium) IMG_0780 (Medium) IMG_0783 (Medium)

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer