Tiplijn: 06-19541384

Meisje (10) raakt gewond bij botsing in Zwijndrecht

2

ZWIJNDRECHT – Een 10-jarig meisje uit Zwijndrecht is dinsdagavond op de fiets in botsing gekomen met een 20-jarige Zwijndrechtse fietser. De aanrijding gebeurde iets voor 19.30 uur in het Ledig Erf. De politie, de ambulancedienst en de Rotterdamse traumahelikopter werden ingezet voor hulpverlening aan het 10-jarige meisje. Na het ongeval was ze bij kennis maar wel slecht aanspreekbaar. Het kind is na stabilisatie overgebracht naar het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam. Eerste onderzoeken wijzen uit dat het meisje een hersenschudding heeft opgelopen. Ze zal in ieder geval een nacht in het ziekenhuis verblijven.

ongeval ledig erf 008 ongeval ledig erf 020 ongeval ledig erf 034 IMG_0566 IMG_0567 IMG_0572 IMG_6555 IMG_6556 ongeval ledig erf 036 IMG_6558

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Ik ben niet van de paparazzi, maar gezien de impact die dit ongeluk heeft op de zeer vele bekenden van het 10-jarig meisje, ben ik de mensen van deze site, in dit geval, dankbaar voor hun foto’s en beknopte informatie. Goed materiaal om na te praten met de kinderen. Wens betrokkenen veel sterkte toe.

  2. Ageeth.

    Dit is bij ieder incident het geval voor betrokkenen en bekenden. Er is veel behoefde aan beeld materiaal en dat is ook één van de redenen dat we dit werk doen.
    Betrokkenen zelf, familie, hulpdiensten en anderen partijen zijn vaak erg blij dat ze later alsnog beelden kunnen bekijken.

Reageer