Tiplijn: 06-19541384

Zwijndrechtse vrouw schiet op man en wordt aangehouden

0

ROTTERDAM / ZWIJNDRECHT – Een 31-jarige vrouw uit Zwijndrecht en een 42-jarige man uit Krimpen aan den IJssel zijn op 7 september op respectievelijk de Oldegaarde en Kerkwervesingel in Rotterdam aangehouden.

De vrouw zou kort daarvoor de man op de Kerkwervesingel met een vuurwapen hebben beschoten. De man raakte daarbij niet gewond. De twee zijn bekenden van elkaar en hadden kort voor het schietincident ruzie gekregen. Wat precies de aanleiding voor de ruzie was en wat de toedracht van het schietincident was, is nog in onderzoek. Bij de vrouw werd het vuurwapen daadwerkelijk aangetroffen en in beslag genomen. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer