Tiplijn: 06-19541384

Stoffelijk overschot gevonden in kanaal Gorinchem (update)

0

GORINCHEM – In het Kanaal van Steenenhoek in Gorinchem is in de nacht van donderdag op vrijdag 5 september het lichaam aangetroffen van een 65-jarige man. De man lag met zijn woonboot in het kanaal, meldt RTV Rijnmond. Donderdagavond werd de man als vermist opgegeven. Tegen middernacht stelden de politie en brandweer een onderzoek in. Brandweerduikers troffen in het water het levenloos lichaam van de man aan.

De politie startte na de vondst van het lichaam een onderzoek en kon vrijdagochtend melden dat er geen sprake is van een misdrijf. Hoe de man precies in het water terecht is gekomen, is nog onduidelijk. De politie gaat vooralsnog uit van een noodlottig ongeval.

Eerder deze week, donderdagmorgen, werd in Sliedrecht ook een stoffelijk overschot gevonden. Hier bleek na onderzoek geen sprake van een misdrijf of ongeval.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer