Tiplijn: 06-19541384

Dronken man mishandelt buurman met sleutelbos

0

ALBLASSERDAM – Een 43-jarige man uit Alblasserdam is woensdagavond 3 september 2014 mishandeld door zijn buurman. Hij raakte daarbij gewond aan zijn hoofd en schouder. De 43-jarige wilde rond 23.00 uur zijn flatwoning aan de Gruttostraat in, maar werd in de hal tegengehouden door zijn beschonken buurman. Toen de Damdorper doorliep, kwam zijn buurman achter hem aan en sloeg hem met een sleutelbos op het achterhoofd. De 43-jarige liep een snee in zijn hoofd op en viel op zijn schouder. Drie politie-eenheden en een ambulance kwamen ter plaatse.

Ambulancepersoneel heeft de hoofdwond verzorgd. Een rit naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn. De mishandelende buurman werd in de boeien geslagen en meegenomen naar het cellencomplex in Dordt. Nadat hij zijn roes heeft uitgeslapen, zal hij verhoord worden en zal justitie beslissen wat er verder gaat gebeuren. Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_0420 (Medium) IMG_0425 (Medium) IMG_0441 (Medium) IMG_0451 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer